Alles voor
markten en kermissen

De Foriapp is vanaf nu beschikbaar!

Via de Foriapp zie je wanneer er in welke stad of gemeente een markt doorgaat. Wanneer een stad of gemeente doorgeeft dat een markt afgelast of verzet is, zie je dat hier ook. Maar dit is nog maar het begin! Via de Foriapp zie je binnenkort ook of jouw favoriete kermis doorgaat. De Foriapp zal je steeds meer praktische zaken aanbieden om jou te informeren over jouw favoriete ambulante handelaars en foorreizigers.

Om de Foriapp altijd op je smartphone bij de hand te hebben, voeg je de Foriapp toe aan je beeldscherm.

Fori BV (in oprichting) en Mentoring Systems BVBA besloten om tijdens de coronacrisis te gaan samenwerken om sneller burgers, steden en gemeenten, marktkramers en foorreizigers digitaal te ondersteunen en de burgers te helpen om aan informatie te geraken die ze nu nodig hebben. Met de Foriapp, Merke en Merke light is de basis gelegd voor de volledige digitalisatie van de ambulante handel.

Een heerlijke samenwerking

Sinds juni 2020 hebben De Zonnebloem, Puur en Gezond en Fori een heerlijke samenwerking.
Samen verkopen we online gerechten, klaargemaakt door De Zonnebloem, geleverd door Fori.
De slaatjes worden geleverd door de foodtruck Puur en Gezond, gekend van onder andere de markten in Brugge en Oostkamp.

Diensten voor marktkramers

Fori begrijpt de marktkramers doordat ze veel met hen in gesprek gaan en naar hen luisteren. Daaruit blijkt dat marktkramers wel wat extra steun kunnen gebruiken. Fori probeert daarom diensten aan te bieden of op zoek te gaan naar mensen die hen kunnen helpen.