Voor
moderne handelaars

De Foriapp is vanaf nu beschikbaar!

Via de Foriapp zie je wanneer er in welke stad of gemeente een markt doorgaat. Wanneer een stad of gemeente doorgeeft dat een markt afgelast of verzet is, zie je dat hier ook. Maar dit is nog maar het begin! Via de Foriapp zie je binnenkort ook of jouw favoriete kermis doorgaat. De Foriapp zal je steeds meer praktische zaken aanbieden om jou te informeren over jouw favoriete ambulante handelaars en foorreizigers.

Om de Foriapp altijd op je smartphone bij de hand te hebben, voeg je de Foriapp toe aan je beeldscherm.

Fori BV en Mentoring Systems BVBA besloten om tijdens de coronacrisis te gaan samenwerken om sneller burgers, steden en gemeenten, marktkramers en foorreizigers digitaal te ondersteunen en de burgers te helpen om aan informatie te geraken die ze nu nodig hebben. Met de Foriapp, Merke en Merke light is de basis gelegd voor de volledige digitalisatie van de ambulante handel.

Tips voor retailers!

Deze bundel aan tips heeft als doel de startende webshop-eigenaar te helpen om van bij het begin potentiële uitdagingen om te draaien in opportuniteiten. Je kan de bundel hier vinden!

Diensten voor marktkramers

Fori begrijpt de marktkramers doordat ze veel met hen in gesprek gaan en naar hen luisteren. Daaruit blijkt dat marktkramers wel wat extra steun kunnen gebruiken. Fori probeert daarom diensten aan te bieden of op zoek te gaan naar mensen die hen kunnen helpen. 

Informatie over vezekering, brand en burgerlijke aansprakelijkheid via de verzekeringsmakelaar Seguro

Heel wat marktkramers hebben vragen rond verzekeringen over brand en burgerlijke aansprakelijkheid op de markt. De verzekeringsmakelaar Seguro was bereid om een informatieve tekst online te plaatsen. Op de website van verzekeringsmakelaar Seguro staat specifieke informatie voor marktkramers rond de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en brand. Via deze link komt u op de website. Het is ook mogelijk om verder advies te krijgen van Seguro.

uw marktkraam online

Bij het online of hybride verkopen komt er heel wat kijken. Wij stelden een lijst samen met aandachtspunten en tips. Deze komt binnenkort online.